SUPLEMENT DE CUINA
Creps de la família de l’Ivan 😀
Ingredients
150g de farina
3 ous
¼ l de llet
Una culleradeta de sal
5 cullerades de sucre
Preparació
Tirem la farina en una font i afegim poc a poc, amb la batedora de varetes, la llet.
els ous, la sal i el sucre. La massa ha de quedar llisa però no espessa. La
La deixem reposar 5 minuts i a continuació untem una paella mitjana amb la mantega.
i esperem que s’escalfi a foc mitjà. Per fer la primera crep fem un cullerot
soper, dels de sopa, i la repartim perquè ocupi tota la base de la paella. Un
cop daurada com 1 minut a foc suau la capa de sota de la crep la enlairem amb
ajuda d’una espàtula i li donem la volta per daurar l’altra cara. Hem repetir
l’operació de greixar amb mantega la paella amb cada crep.
Consells
de presentació: les creps salades van bé amb amanida, formatge, carn amb salsa
o verdura. Les creps dolços amb xocolata, melmelada o nata .
La millor manera de començar o de comenjar una dieta, si et deixen compartir-la!! 😎 !
Ivan
ROQUES DE XOCOLATA
DE LA MARE DE LA LIDIA
Encara no les has probat? estan per llepar-se els dits!
Són unes roques de xocolata i fruits secs per dintre, boníssimes!
ESTRIS: 
Cullera
Forquilla
Molt d’amor
Safata
Recipients
INGREDIENTS:
Chocolata per fondre
fruits secs
Cereals tipus “special K ”
COMENÇEM!
1- Pica els fruits secs.
2- Fical’s dins d’un recipient.
3- Fica dins del mateix recipient també picats els cereals.
4- Ara, has de fondre la xocolata.
5- Un cop fosa, posa-la a un altre recipient.
6- Ara, agafa un grapat de xocolata i un altre de fruits secs i cereals, juntal’s, i fes una bola.
7- Fes boles ( no cal que quedin perfectes) i fica-les a una safaata
8- Finalment, posa la safata al frigorific durant 15-30 minuts i … LLESTES!
🙄 QUIN POSTRE !!!
LÍDIA





